Waterbouw

Waterbouw

Watersystemen met een hoge piekbelasting, verdroging en waterveiligheid zijn actuele thema’s. Het inpassen van deze thema’s in onze bestaande infrastructuur, met oog voor de omgeving, is een uitdaging. 

Dubbink heeft decennialang ervaring in de realisatie van gemalen, stuwen, oeverwerken en andere waterbouwkundige constructies. Wij durven met trots te zeggen dat dit een specialisme van ons is. Onze kennis en ervaring zetten wij graag in om u te voorzien van de juiste oplossing voor uw vraagstuk.

Gemalen
Of het nu gaat om een vijzel- of pompgemaal, een natte of droge opstelling, met eigen personeel en materieel en vaste bouwpartners voor elektrische en werktuigbouwkundige installaties zijn wij in staat om snel en met minimale faalkosten uw gemaal te realiseren. 

Stuwen/inlaten
Ook voor het vervangen of renoveren van stuwen en inlaten bent u bij ons aan het goede adres. Zowel vaste als beweegbare objecten in beton, staal, hout en composiet behoren tot onze werkzaamheden. 

Damwanden/Oeverbescherming
We beschikken over verschillende trilblokken waardoor we in eigen beheer stalen, houten, kunststoffen en betonnen damwanden plaatsen. Dit kan zijn voor een tijdelijke hulpconstructie of definitieve keerconstructie.