Betonbouw

Betonbouw

Dubbink heeft brede ervaring met betonbouw. De betonwerken die door ons worden uitgevoerd, zijn divers van aard. Hierbij valt te denken aan bruggen, viaducten, tunnels, kelders en putten. We voeren onze opdrachten uit voor diverse overheden en private partijen.

Afhankelijk van de omstandigheden wordt gekozen voor prefab, in het werk gestort, of een combinatie van beide. In het werk gestort beton kan worden uitgevoerd als systeembekisting of als traditionele bekisting. Ook hebben we de mogelijkheid om prefab onderdelen te produceren op onze werf.

Naast het betonwerk zijn wij ook in staat om de bijkomende werkzaamheden waaronder engineering, grondwerk, bemaling en damwandkuipen, voor u te verzorgen. Kortom, wij kunnen het volledige bouwproces voor u verzorgen.

Heeft u geen ruimte om een kelder of put te ontgraven? Dubbink verzorgt uw afzinkkelder. Naast het bouwen van traditionele kelders beheersen wij ook de afzinkmethode. Bij een zogenoemde afzinkkelder worden de wanden op het maaiveld gebouwd. Door van binnenuit de put of kelder te ontgraven zakt deze gecontroleerd naar het benodigde aanlegniveau. Na het bereiken van dit niveau wordt de vloer tussen de wanden gestort.